Portfolio
Interpolis, Rabobank, Fortis ASR, Ministerie van Justitie, Amersfoortse, Arbounie
Voor een volledig overzicht van alle uitgevoerde projecten kunt u vrijblijvend contact opnemen.
Zentres Retail Media
MVC4, WebApi, Entity Framework, WCF
Zentres Retail media ontwikkelt een promotieplatform speciaal voor winkelcentra, winkels en horecabedrijven voor zowel web als mobiel internet.
Werkzaamheden:
Ontwerp en implementatie van het platform bestaande uit Front-end websites, Back-end Services (WCF / REST) en business processen.
Methoden en technieken:
Visual Studio 2010, C# 4.0, MVC4, WebApi, WCF, REST, SOLID, TDD, DDD, SQL Server, T4 Codegeneratie, UML
CBR
Team foundation server
Werkzaamheden:
Ontwikkelen van Buildtasks en templates voor Team foundation sever t.b.v. continuous integration en het geautomatiseerd deployen van het applicatie landschap. Diverse uitbreidingen, aanpassingen op bestaande back-end software t.b.v caching en configuraties.
Methoden en technieken:
VS2010 C# 4.5 / Team foundation server / XML / XSLT / MVC3 / Memcached
Flanderijn
Flanderijn Incasso en Deurwaarders Systeem
Flanderijn Incasso en Deurwaarders Systeem, FLIDS, is een systeem voor het raadplegen en onderhouden van dossiers t.b.v. debiteurenbeheer, onderhouden van portefeuilles voor opdrachtgevers en eisers en het genereren van documenten m.b.t. brieven richting debiteuren.
Werkzaamheden:
Opzetten ontwikkelstraat t.b.v. software ontwikkeling project FLIDS. Opzetten referentie architectuur, SAD, Workshops t.b.v. programmeer en ontwerp constructieprincipes. Implementatie en uitbreiding Flids-framework.
Methoden en technieken:
UML / Enterprise architect / TDD / VS2008 C# 3.5 / ORM / SQL server
Interpolis
Distributed output processor
D.O.P. is de afkorting van Distributed Output Processor en staat voor: het opmaken, produceren en verzenden van externe uitingen (brieven, formulieren, brochures) via verschillende media (papier, pdf en e-mail) en verschillende distributiekanalen (direct: huis- of emailadres, indirect: web).
Werkzaamheden:
Modeleren en implementeren van het domein model t.b.v. de communicatie uitingen, ontwerp van het database schema, ontwerp en implementatie van de Data laag middels object relational mapping en design van het UI-Framework voor een snelle implementatie van de Use Cases.
Methoden en technieken:
RUP / UML, VS2005/2003 C#, ASP.NET, SQL-Server 2005, Enterprise Architect
Fortis ASR
EOS Webmodule
De EOS Web module stelt intermediairs in staat om via hun eigen website verzekeringsproducten van Fortis ASR af te sluiten voor haar klanten.
Om een verzekeringsaanvraag volledig geautomatiseerd te kunnen verwerken, en het uitbreiden van het verzekeringspakket te vergemakkelijken, is de applicatie voorzien van een framework met een eenduidige afhandeling van bedrijfslogica en validatie mechanismen en zijn de schadeproducten opgesteld conform het AFM formaat.
Werkzaamheden:
Modeleren en implementeren van schadeproducten middels Microsoft DSL technologie, ontwikkelen van data-adapters voor aansluiting op het Fortis ASR Backend systeem en het ontwikkelen van de Front-End web applicatie op basis van AJAX technologie
Methoden en technieken:
VS2005 C#2.0, UIPAB, AJAX, Webservices, GIM, DSL Codegeneratie, Use Cases.
Rabobank
Ontwikkelstraat
Binnen de Rabobank worden Adviesmodules ontwikkeld met .NET technologie. Deze modules worden i.c.m. Tridion CMS gepubliceerd op de website van Rabobank Nederland. Klanten van de Rabobank kunnen deze modules raadplegen waarbij door het beantwoorden van enkele vragen een advies gegenereerd kan worden.
Werkzaamheden:
Design en ontwikkeling van de “ZorgActief” en “AOV” adviesmodules voor Rabobank Nederland en Interpolis.
Methoden en technieken:
MSF Agile Development, OO, ASP.NET C#, SQL server, Entlib